Výborné domácí kremrole

18. duben 2012 | 15.09 |
blog › 
Recepty › 
Výborné domácí kremrole

Výborné domácí kremrole

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 600 g
Tuk
Hera
500 g
Žloutek 4 ks
Studená voda 12 lžíce
Ocet 2 lžíce
Náplň
Bílek 4 ks
Moučkový cukr 200 g

Postup přípravy receptu:

Náplň:
šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí.
Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin odpočinout. Druhý den z těsta vyválíme plát, nakrájíme na proužky, které navineme na plechové trubičky (začínáme navíjet od využšího konce). Upečeme ve středně teplé troubě. Vychladlé kremrole plníme sněhovou náplní.

Zpět na hlavní stranu blogu

Anketa

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář