18. duben 2012 | 15.09 |
Chcete si článek přečíst?
Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Jak vypnout blokování reklamy?
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Výborné domácí kremrole
Ingredience
Hladká mouka |
600 g |
Tuk
Hera |
500 g |
Žloutek |
4 ks |
Studená voda |
12 lžíce |
Ocet |
2 lžíce |
Náplň
Bílek |
4 ks |
Moučkový cukr |
200 g |
Postup přípravy receptu:
Náplň:
šleháme ve vodní lázni do zhoustnutí.
Ze všech surovin vypracujeme tužší těsto a necháme je 24 hodin odpočinout. Druhý den z těsta vyválíme plát, nakrájíme na proužky, které navineme na plechové trubičky (začínáme navíjet od využšího konce). Upečeme ve středně teplé troubě. Vychladlé kremrole plníme sněhovou náplní.
Zpět na hlavní stranu blogu